Welkom bij bosbadenpad

Steun bosbadenpad met een donatie

Je kunt Stichting Bosbadenpad steunen door middel van een donatie op NL40 RBRB 8835 9624 04 t.n.v. Bosbadenpad.

Het Bosbadenpad is in beheer van Stichting Bosbadenpad. De stichting wordt door vrijwilligers gerund.
Bosbadenpad Donatie form

Of stuur ons een bericht

Bosbadenpad bericht formulier

Bosbadenpad

Het idee is om te starten met het Bosbadenpad vanaf Maart 2022 in de Gemeente Peel en Maas te starten met Bosbadenpaden van verschillende afstanden (tussen de 5 – 8 km). Eén Bosbadenpad in Helden met 2 lussen, waarbij in het centrum van de lus een Horecagelegenheid ligt. Hier kun je tussendoor pauzeren en beslissen of je de tweede lus ook nog gaat lopen.

Op de routes worden bordjes met zintuiglijke opdrachten geplaatst. De routes zijn van verschillende afstanden, dat maakt het een leuke wandeling om het ook als gezamenlijk uitje te zien en er speciaal naartoe te rijden. Door het met de bestaande knooppuntenroute te combineren is deelname gratis en kun je eenvoudig de lengte zelf samenstellen door het aantal knooppunten. Op deze manier is de wandeling voor een breed publiek toegankelijk, ook voor de senior of kleine kinderen, voor een familiewandeling of een teamwandeling. Wandel samen met je moeder of een vriend(in) om elkaar op een geheel ander vlak te ontmoeten.

Al wandelend kom je de bordjes met zintuiglijke opdrachten op de route tegen. De zintuiglijke beleving van de wandelaar wordt geprikkeld het ruiken, voelen, horen, zien en proeven. Het genieten van het natuurlijk schoon om je heen bevordert de gezondheid en het aanwezig zijn in het hier en nu. Even de stress van je afschudden en de telefoon uitschakelen. Door de opdrachten eenvoudig te houden is het ook een uitdagende prikkeling voor kinderen.

Er is jaarlijks onderhoud en verversing van de opdrachtenbordjes. Waardoor het ook voor de vaste wandelaar een uitdagende en prikkelenede route blijft.

Contact

📬Postadres
Stichting Bosbadenpad
Langveld 21
5768GP Meijel

 📩Email
dorrie@bosbadenpad.nl


KVK: 84595701
BTW: NL863273555B01
RSIN: 863273555

IBAN: NL40 RBRB 8835 9624 04
🌞 ANBI status 
Stichting Bosbadenpad heeft de ANBI status (Algemeen Nut Beoogde Instelling). Dit betekent dat giften en donaties voor de belasting aftrekbaar zijn.

🌱Doneren

Je kunt Stichting Bosbadenpad steunen door middel van een donatie op 💚NL40 RBRB 8835 9624 04 💚 t.n.v. Bosbadenpad.

Het Bosbadenpad is in beheer van Stichting Bosbadenpad. De stichting wordt door vrijwilligers gerund. 

Stuur een bericht

Contact Form Demo
.
Copyright 2021 © Bosbadenpad ®
Met ? gemaakt door Loeihard!